Zakelijke voorwaarden

 
 
Home > Zakelijke voorwaarden > Zakelijke voorwaarden
 

Zakelijke voorwaarden

Cocaine Life Clothing is opgericht in het begin van 2006. Onze Urban Clothing lijn is strikt gericht op de ondergrondse streetwear fashion.

Hoe Het Werkt
Bezoek onze webshop en voeg de producten die u leuk vindt toe aan uw boodschappentas. Wanneer u klaar bent met winkelen, klik dan op de kassa knop van uw boodschappentas en volg de aanwijzingen op. Cocainelife.com brengt de product en verzendkosten in rekening tijdens de af te rekenen lasten.
LET OP: Wij verzenden naar alle uithoeken van de wereld door UPS


Prijsstelling
Alle getoond prijzen op de Cocainelife website zijn in - Euro. Alle prijzen voldoen  aan de wettelijke 21% BTW.


Verzendkosten
Cocaïne Life levert wereldwijd en heeft als logistieke partner  UPS. Voor elke bestelling wordt er een vast verzendtarief in rekening gebracht van 1,00 euro.
indien uw land niet in ons systeem is genoteerd wordt u verzocht een e-mail te schrijven naar info@cocainelife.com zodat wij uw land erbij kunnen zetten. Wij waarderen uw hulp. 

 

Belastingen en heffingen Buiten de Europese Unie                                                     

Cocainelife.com verzend de pakketten vanuit europees grondgebied. Voor alle landen die buiten de Europese  scheepvaart zones liggen, kan het gebeuren dat het nodig is om extra belastingen en heffingen te betalen aan de douane op het moment van levering. Cocainelife.com is niet verantwoordelijk voor het betalen van belastingen en heffingen.


Retourneren
Voordat u uw bestelling bij ons plaatst, wordt u verzocht rekening te houden  dat retourneren tijdrovend en kosten intensief is. Wij zullen de geretourneerde artikelen van klanten accepteren als ze binnen maximaal 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Geretourneerde artikelen moeten ongedragen en als nieuw teruggestuurd worden inclusief de bijbehorende labels en tags die er nog aan vast moeten zitten. Wij kunnen geen persoonlijke items zoals ondergoed, zwemkleding en sieraden terug nemen.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten en verzekeringen op het eventuele geretourneerde pakket verzonden naar  Cocainelife.com

Om een ​​item terug te sturen naar ons, voeg dan de Cocainelife.com factuur die aankwam met uw pakket toe. u bent vrij in het kiezen van uw logistieke partner, maar wij raden wel aan om track and trace en verzekeringen erbij te nemen. Cocainelife.com is niet verantwoordelijk voor de goederen die verloren gaan tijdens de retourzendingen . Gelieve de artikelen te retourneren naar  het volgende adres:

Europees Hoofdkantoor
COBLADO B.V.
Gorinchemsestraat 37
4231 BE Meerkerk
Nederland
Zodra wij uw pakket in ontvangst nemen,  duurt het 1-2 weken voordat wij de producten verwerkt hebben. Wij sturen u een e-mail ter bevestiging dat wij uw product in ontvangst genomen hebben. De terugbetaling is op basis van de oorspronkelijke order geselecteerde betalingsmethode. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

Cocainelife.com betaalt alleen de door u terug gestuurde goederen terug. Wij betalen  niet uw belastingen, heffingen en douane kosten die betaald zijn op het moment van levering. Om terugbetaling van deze kosten te verkrijgen, verwijzen wij u naar de pagina met specifieke informatie van uw land om contact op te nemen met uw lokale douanekantoor.
Gegevensbescherming
Wij zullen de persoonlijke gegevens die aan ons verstrekt zijn in verband met uw bestelling verwerken. Wij verbinden ons ertoe deze gegevens vertrouwelijk te behandelen en niet deze niet aan derde door te geven.

Copyright & Watermaks
Alle informatie en foto's zijn eigendom van Coblado BV Gorinchemsestraat 37, 4231 BE Meerkerk, Nederland.